Acne_verschil_small

Acnebehandeling bij instituut Cosma

Maar liefst 90 procent van de mensen krijgt op enig moment in zijn leven te maken met acne. Zowel jong als oud. Acne komt vaker voor dan alle andere huidaandoeningen bij elkaar. Toch weten we uit onderzoek dat maar een klein deel van de mensen professionele hulp zoekt en dat is jammer. Want aan acne is veel te doen.

Acné onder controle met acné behandeling in Heerlen

Alle acne behandelingen bij instituut Cosma worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde acne specialisten. Tevens werkt het instituut op intensieve wijze samen met huisartsen en dermatologen. Behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars grotendeels vergoed. Daarnaast is ons instituut CZ gecertificeerd hetgeen garant staat voor optimale kwaliteit. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend intakegesprek. Hierna maken wij samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij u past. 

Praktijkbehandeling 

De uitwendige behandeling van de acne specialiste is er op gericht de huid dun en zuiver te houden. Door middel van bepaalde peelings worden onzuiverheden en comodonen, pustels en talgkysten op een goede en verantwoorde wijze verwijderd.

Thuisbehandeling 

Thuisbehandeling is erg belangrijk voor het positieve verloop van de acnebehandeling. De Cosma Clear producten ondersteunen de behandeling waardoor er sneller resultaat geboekt wordt. 

Acne: als je er op tijd bij bent, is er wel degelijk iets aan te doen!

animatie inschakelen