Definitief ontharen

definitief-ontharen

Definitief ontharen met I.P.L

Heeft u last van ongewenste haargroei en bent u het zat om eindeloos te scheren en harsen? Wilt u altijd een gladde huid zonder hier iets voor te hoeven doen? Dan is definitief ontharen met behulp van I.P.L. dé oplossing voor u!

Wat is IPL?

Intense Pulsed Light is een behandeling waarbij de haarfollikels worden vernietigd door middel van lichtflitsen. De lichtflits komt via het pigment in de haarwortel en wordt daar omgezet in warmte. De haarwortel wordt door deze warmte vernietigd en zal op die plaats nooit meer terugkomen.

I.P.L. kan gebruikt worden op alle gebieden van het lichaam, ook de intieme delen. Variërend van een zeer witte huid tot een donkerbruine huid is de behandeling effectief en risicoloos.

Het intake gesprek

Tijdens het intake gesprek wordt het te behandelen gebied en de haargroei grondig bekeken. Verder leggen wij u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en laten wij u desgewenst een proefflits voelen, zodat u weet wat u kunt verwachten tijdens de behandeling. Ook vertellen wij u wat de prijs per behandeling zal zijn, zodat u weet waar u aan toe bent.
Kortom al uw vragen worden tijdens dit gesprek beantwoord.  

Het intake gesprek is kostenloos.

animatie inschakelen