Cosma Cosmetics

Na uitgebreide research presenteren wij met trots de huidverbeterende producten:

Cosma Clear en Cosma Hydro
De Cosma Clear defence cream en face wash wapenen de huid tegen onzuiverheden en de 24h balance cream geeft de huid extra ondersteuning.

Onze Cosma Clear producten zijn ontstaan vanuit jarenlange praktijk ervaring met acne en huidproblemen in ons instituut.

Hoewel acne ontstaat door een combinatie van erfelijke aanleg en hormonale verstoringen, zijn er factoren die acne kunnen verergeren. Een veel voorkomende oorzaak is het gebruik van cosmeticaproducten. Te vette producten, maar juist ook uitdrogende producten en producten met irriterende ingrediënten, kunnen acne veroorzaken of verergeren.

De huid met acne is per definitie een overgevoelige en geïrriteerde huid en zo moet zij dus ook behandeld worden. De huid is immers ons grootste orgaan en daar dient men zuinig mee om te gaan. De Cosma Clear producten sluiten hier perfect bij aan.

Cosma Hydro is geschikt voor ieder huidtype en hydrateert de huid optimaal. Ook is deze crème zeer geschikt voor een kwetsbare huid.

Wij hebben getracht een zo eerlijk mogelijk product op de markt te zetten, zonder toevoeging van parabenen en parfum. Wij hebben bewust voor een tube gekozen in verband met de hygiëne en rekening houdend met het milieu hebben wij besloten onze producten niet in doosjes te verpakken.

Onze producten zijn niet op dieren getest.

Cosma laat je huid stralen!

animatie inschakelen