Acné peeling

ACNÉ PEELING

Wil jij ook weer een gezonde en gladde huid? Dan is een doeltreffende en professionele aanpak vereist. Instituut Cosma weet dit als geen ander te bewerkstelligen.

 

Een acne peeling is sterker dan een acne facial en dus uitermate geschikt voor de meest heftige vormen van acne. Tijdens deze behandeling wordt een combinatie van stoffen gebruikt zoals glycolzuur en salicylzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur verwijderd dode huidcellen en zorgt voor een snellere celvernieuwing, waardoor een nieuwe gezonde huid ontstaat.

Een acne peeling kan eenmalig, maar vindt bijna/eigenlijk altijd in kuurverband plaats, waardoor een prachtig resultaat behaald kan worden.

cosma-acne-behandeling

INTAKE EN BEHANDELPLAN

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een uitgebreid intakegesprek plaats. Hier kijkt de acne specialiste naar de ernst van de acne en naar het type acne dat aanwezig is. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op en bespreken we samen welke behandeling het meest geschikt is.

 

 

45/60 minuten € 81,-

THUISBEHANDELING

Je huid thuis verzorgen is essentieel voor het positieve verloop van een acné behandeling. Een goede samenwerking tussen de acné specialist en de cliënt is daarom zeer belangrijk om tot het beste eindresultaat te komen. Het bespoedigd het behalen van resultaat gedurende de acne behandelingen en zorgt voor het onderhouden en behouden van het resultaat nadien.

 

Samen laten wij jouw huid weer stralen!