Facials

FACIALS

‘ Een boost voor je huid’

 

Wij willen je graag helpen de gezondheid van je huid optimaal te verbeteren. Dit doen wij samen met het huidverbeteringsmerk Image skincare.

Wat doet een Image skincare facial?

De Image Skincare Facials zijn milde behandelingen met een laag percentage fruitzuren die een huidverjongend en huidverbeterend effect geven.
De huid wordt voorzien van vitamines, antioxidanten en mineralen. Een facial wordt vooral ingezet bij mensen die iets extra’s willen voor hun huid maar nog niet toe zijn aan een peeling. Je huid zal er na een facial gezonder en stralender uitzien.

foto-12

WELKE FACIALS ZIJN ER ?

Je hebt de keuze uit verschillende soorten facials, gericht op diverse huidtypes. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken met de huid en kiezen we de facial die het beste bij je past.

Signature facial (vitamine c facial)

Deze behandeling doet alles. Het verstevigt de huid met retinol en verlicht de huid met antioxidanten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur.

Ormedic facial

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde plantaardige ingredienten met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiele olien, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Deze behandeling is uitermate geschikt voor zwangere vrouwen waarbij de huid uit balans is.

The Max facial

‘The Max’ maakt gebruik van een driestappenplan, namelijk correctie, preventie en voeding. Plantaardige stamcellen verbeteren de kwaliteit van de huid en werken preventief tegen huidveroudering.
Deze facial is speciaal gericht op huidverjonging, zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt.
Voor wie is een Image skincare facial geschikt?
  • Voor iedereen die zijn huid een boost wil geven
  • Een huid die voorbereid dient te worden op een peeling
  • Voor een huid die nog niet toe is aan peeling
  • Voor een gevoelige huid
  • Voor iedereen die op een milde manier kennis wilt maken met fruitzuren
45/60 minuten € 66.-