ERVARINGEN

Ik kom al meer dan 5 jaar bij Cosma en ben altijd heel tevreden. Je krijgt altijd eerlijk en persoonlijk advies en ze werken met fijne producten, die ik inmiddels ook thuis gebruik. Mijn huid is heel erg verbeterd in de loop van de jaren (kwam ooit binnen met acné) en heeft mijn hormoonschommelingen (door stoppen met de pil en zwangerschap) goed doorstaan door het afstemmen van de behandelingen en de producten die ik thuis gebruik. Kortom, ik ben dik tevreden!

E. Kerbusch

Sinds 2012, toen mijn huid een dieptepunt kende qua acne & rosacea, kom ik geregeld bij Cosma. Zij hebben mij geholpen om mijn huid tot rust te brengen. En wat een verschil! Eindelijk 'n oplossing na alle dermatoloog en dokter bezoekjes. Een jaar geleden heb ik IPL behandelingen gehad voor mijn benen. Heerlijk! Lekker rokjes en jurkjes aan wanneer ik er zin in heb, geen omkijken meer naar scheren, waxen etc. Heel fijn ook dat ik bij de behandelingen altijd op de professionaliteit van Cosma kan vertrouwen. Ze investeren in kennis en kunde en doen zich alle moeite om ervoor te zorgen dat je (weer) lekker in je vel zit 😉 en t zijn ook nog eens gezellige dames om mee te kletsen 🙂

S. Grond

Ik kom er al jaren... nadat ik op zoek was naar een acne specialist ben ik er vaste klant geworden. Ze adviseren kundig. Ik ben al jaren zeer tevreden over Cosma! Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Het is een gespecialiseerde salon voor alle huidtype!

I. Visser

Heel professioneel en klantvriendelijk. Iedere keer weer met hele goede adviezen. De producten welke worden aangeboden zijn een feest om te gebruiken, een hele prettige geur, trekt goed in en na dagelijks gebruik volgens het advies van Daphne en de behandelingen in de salon is het resultaat verbluffend.
Ik ben fan!

K. Grond

Zeer tevreden, top service en super producten!

M. Rozen

Ik voel mij er jaren letterlijk en figuurlijk helemaal thuis
Super lieve leuke professionele dames. Ik verheug mij er maandelijks op om lekker verwend te worden.

M. Zanders