BOTOX / FILLERS

Dr. Christa Stojkovic

Wij werken met veel plezier samen met cosmetisch arts drs. Christa Stojkovic, die al meer dan 10.000 behandelingen op haar naam heeft staan. (Zij studeerde in Utrecht en is bij de gerenommeerde Velthuis Kliniek intern opgeleid, waar zij ook 5 jaar werkte. ) We kunnen jou verzekeren dat je bij haar in deskundige en ervaren handen bent. Dokter Stojcovic is geregistreerd Cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij werkt enkel en alleen met tijdelijk afbreekbare fillers.

“Ik heb het altijd al leuk gevonden om met mijn handen bezig te zijn, maar tijdens mijn tijd bij plastische chirurgie is mijn interesse gewekt voor de cosmetische geneeskunde. De combinatie van creatief bezig zijn met oog voor schoonheid én tegelijkertijd de geneeskunde beoefenen, vind ik een enorme uitdaging.
Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor uw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.”

– Dr. Christa Sjtojkovic

BOTOX

Botox wordt voornamelijk gebruikt om mimiek rimpels van de bovenste gelaatshelft (frons-, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) te verminderen. Ook kunnen we met botox subtiel de wenkbrauwen liften. Voor heel specifieke indicaties wordt het soms ook op andere plaatsen in het gelaat toegepast.

botox heerlen-injectables

FILLERS

Injectables, oftewel fillers (vulmiddelen Juvederm en Sculptra) zijn, desgewenst ook in combinatie met botox, voor allerlei indicaties te gebruiken. Variërend van storende bovenliplijntjes, een diepe neuslippenplooi, afhangende mondhoeken, tot slaaplijnen, wanglijnen, volume van de lippen en volumeherstel van het gelaat.

COSMETISCHE CHIRURGIE HEERLEN- JUVEDERM

JUVEDERM

Juvederm is een veelgebruikt tijdelijk vulmiddel dat uit hyaluronzuur bestaat, een stof die we ook gewoon in onze huid hebben. Hyaluronzuur trekt normaal gesproken vocht aan, wat voor hydratatie zorgt. In het vulmiddel is deze stof geconcentreerd, waardoor er op de ingespoten plaats meer vocht aangetrokken wordt en je op die manier op een hele natuurlijke manier vulling creëert.
Effect is direct zichtbaar, maar optimaal na 2-3 weken. Juvederm is o.a. geschikt om diepte uit plooien te halen, lijnen te verzachten, vorm of volume terug te brengen of versteviging van de huid te geven.

 

Door het inspuiten van het hyaluronzuur maakt het lichaam automatisch bindweefsel (collageen) aan, waardoor het vulmiddel mooi op z’n plek blijft zitten en de huid verstevigt. Ook wordt de huid gehydrateerd.
Het resultaat houdt zo’n 8-18 maanden aan. Langzaam wordt de juvederm afgebroken en verdwijnt het uit het lichaam.

SCULPTRA

Sculptra is een filler die we voornamelijk voor volumeherstel gebruiken. Ook dit product is tijdelijk en afbreekbaar, met een uiteindelijk resultaat van gemiddeld 2-3 jaar. Sculptra bevat de stof polymelkzuur, welk na inspuiten voor een reactie van het lichaam zorgt waarbij bindweefsel (collageen) aangemaakt wordt. Dit bindweefsel zorgt voor de uiteindelijke vulling en versteviging van de huid. Ook weer een hele natuurlijke en veilige manier van werken.

 

Het resultaat bij sculptra is niet direct zichtbaar, maar moet opgebouwd worden. Dit proces bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met ongeveer 6 weken daartussen. Heel geleidelijk aan wordt zo het bindweefsel aangemaakt en vulling gecreëerd.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Wil je graag weten wat dr. Christa Stojcovic voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Je kunt ons hiervoor bellen of mailen.

 

Mocht je nog meer willen weten over drs. C. Stojcovic dan kun je altijd een kijkje nemen op haar eigen website: www.dokterstojkovic.nl